Opdrachten / Relatiegeschenken

Het is mogelijk om een persoonlijk beeld in opdracht te laten maken: van brons, van speksteen of wellicht een tuinbeeld van beton. In overleg wordt een ontwerp gemaakt en vervolgens na goedkeuring uitgevoerd.
Andere mogelijkheden waar u aan kunt denken zijn: unieke relatiegeschenken, (sport) trofeeën, handbeschilderd aardewerk in opdracht (in Jugendstil of Delftsblauw of Polychrome).
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

  
Als afscheidscadeau voor het personeel van hotel OPDUIN op Texel ontwierp en schilderde Jolanda in 2011 het decor voor een moderne tegel-tulpenvaas. Een object dat in elkaar geschoven kan worden, met aan iedere kant een afbeelding die met hotel en Texel te maken heeft. Omdat het hier om een grotere oplage ging, werd er gewerkt met transfers.

Voor de gemeenteraads verkiezingen van 2010 ontwierp en beschilderde Jolanda Hartog voor de gemeenteraad van Purmerend een Jugendstil plateel schaal, waarin het gemeentewapen van Purmerend op een abstracte manier is verwerkt. Aftredende raadsleden krijgen als dank dit unieke afscheidsgeschenk.In opdracht van de gemeente Purmerend ontwierp en beschilderde zij tevens twee verschillende aardewerk producten als relatiegeschenk. In het jugendstil ontwerp is wederom het gemeentewapen van Purmerend zichtbaar.   

Voor de Gemeente Purmerend ontwierp Jolanda Hartog in 2009 een HELDENTROFEE, die jaarlijks wordt uitgereikt aan kinderen die een heldendaad hebben verricht.