In het kader van een Community Art project van Woningbouw- corporatie Intermaris Hoeksteen heeft Jolanda samen met buurtbewoners van de Zuid Afrika wijk in Purmerend, een groot gekleurd grindtapijt gemaakt. Het ontwerp is  geïnspireerd door de muurschilderingen van de Ndebele, een volk uit Zuid Afrika. In  het tapijt zijn de gevels van de woningen uit deze buurt verwerkt.

Voorafgaand aan het maken van dit grindtapijt, heeft Jolanda een workshop gegeven aan de bewoners van het SWLG (Stichting Woonvoorzieningen Lichamelijk Gehandicapten). Samen met vrijwilligers uit de wijk hebben deze bewoners ontwerpen gemaakt, die later gebruikt zijn bij het maken van het grind kunstwerk.


Ruim 40 mensen hebben meegewerkt om het grindtapijt met een lengte van  ruim 5 meter  te creeëren. Zowel kinderen als volwassenen, bejaarden en ook de gehandicapte bewoners uit deze wijk hebben letterlijk 'een steentje bijgedragen' aan dit kunstwerk.

                
Het kunstwerk is uiteindelijk gefotografeerd. Van de foto is een vlag gemaakt: De WIJKVLAG. 
Iedere huurder van deze wijk krijgt de wijkvlag. De vlag kan uitgehangen worden bij bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld een buurtfeest.