Delftsblauw / Handbeschilderd keramiek

Plateelschilder Jolanda Hartog schildert Delftsblauw aardewerk in opdracht.
Aan de hand van uw wensen, wordt een biscuit model uitgezocht.  In overleg wordt een idee bedacht voor het ontwerp. Ieder product wordt voor 100 % met de hand beschilderd, daarna geglazuurd en vervolgens afgebakken. Een uniek cadeau, relatiegeschenk of souvenir.Een persoonlijke herinnering aan een huwelijk, een geboorte of een afscheids- cadeau namens een bedrijf voor iemand die met pensioen gaat.
Geboorteborden of tegels in blauw of gekeurd, met een ouderwets ontwerp of  juist heel modern, geïnspireerd door bijvoorbeeld de afbeelding of tekst van het geboortekaartje.


Handbeschilderd trouwbord adhv een aangeleverde foto.


Kaststel met daarop een logo.

Delftsblauw aardewerk als relatiegeschenk of als een uniek oer-Hollands souvenier, voor uw contacten in het buitenland. Ook hier zijn er weer  veel mogelijkheden. Delftsblauw in een 'modern jasje', strak geschilderd, met bijv. uw bedrijfspand en logo. Maar ook authentiek oud-Hollandse taferelen met Delftsblauwe bloemmotieven. (Denk aan borden, Hollandse klompen van aardewerk, handbeschildere tegels.)

   
Een authentiek Delftsblauw of Polychroom (naam)bordje, met een oud-Hollands molen decor of alleen met Delftsblauwe bloemen.  Op het bordje kan een naam geschilderd worden, maar natuurlijk ook een huisnummer. In overleg kan ook naar uw ideeën of wensen een heel ander ontwerp gemaakt worden.

Een bijzonder en persoonlijk cadeau, ontworpen en geschilderd aan de hand van een aangeleverde foto. Denk aan een portret van mens of dier, uw eigen huis, een boerderij of molen, een bedrijfspand,  uw familiewapen of bijvoorbeeld uw boot of oldtimer, handbeschilderd in Delftsblauw of Polychrome (gekleurd). 
Twee borden als cadeau voor een bakkerij. Eén bord met daarop een foto van    
het oude pand, tweede foto met het nieuwe pand.

 

Bord met familiewapens.

   

Wanneer u iets wilt laten beschilderen, of het nou in Delftsblauw, Polychrome (meerkleurig) of in zwart is, dan zijn er veel mogelijkheden. Er zijn heel veel verschillende biscuit modellen verkrijgbaar: bijv. borden in diverse formaten, naamborden, allerlei soorten vazen, tulpenvazen, kandelaars, kerstartikelen, dieren, doosjes en nog veel meer. Natuurlijk kunt u ook een tegeltableau laten schilderen. 
Jolanda Hartog maakt een ontwerp voor u aan de hand van uw wensen, eventueel gebruik makend van aangeleverd fotomateriaal/afbeeldingen, uw bedrijfslogo of een speciale (persoonlijke) tekst. 


   
Aardewerk beschilderd in zwart.